Overslaan en naar de inhoud gaan
I WAS HERE

World Forum Story: People of World Forum

ma, 09/17/2018 - 16:13

Onze eerste World Forum story! Een plek op onze website waar we jullie meenemen in de wereld van ons bedrijf, World Forum The Hague! We stellen in deze verhalen ons personeel centraal, belangrijke gebeurtenissen, interessante weetjes en nog veel meer. Ready to be part of our world?

In deze story nemen we jullie mee in het persoonlijke verhaal van Jannik Plantinga, oud stagiair bij onze Food & Beverage afdeling. We vertellen graag zijn verhaal om anderen te inspireren en om te laten weten hoe trots we zijn op onze stagiaires. Een van onze speerpunten is Education, wij willen als bedrijf investeren in de toekomst en in een leven lang leren.

Vertel eens iets over jezelf!

Mijn naam is Jannik Plantinga en de afgelopen tien maanden heb ik mijn afstudeer stage bij World Forum The Hague gelopen. Ik volg op dit moment nog de studie International Hospitality Management aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Op korte termijn hoop ik hier mijn diploma te ontvangen. Ik ben ondertussen al heel wat jaartjes werkzaam in de hospitality branche waarbij ik in verschillende restaurants, hotels en nu dus ook event venue gewerkt heb. Wat mij het meest aanspreekt aan deze dynamische branche is dat je op een commerciële wijze bezig bent met het vermaken van mensen door middel van service en unieke concepten. De missie van World Forum, Exceeding Expectations, is dan ook een missie waar ik mijzelf erg in kan vinden!

Wat deed je bij World Forum?

De afgelopen 10 maanden heb ik mijn stage gelopen in de functie van F&B Project Management Trainee. In deze functie was ik, samen met het F&B team, verantwoordelijke voor het verkopen, plannen en organiseren van de invulling van de evenementen op het gebied van eten en drinken. Een uitdagende en variërende functie die perfect aansloot op mijn studie. In mijn tijd bij World Forum heb ik me op zowel professioneel gebied als persoonlijk gebied sterk ontwikkeld. Dit mede door de goede bedrijfscultuur die binnen World Forum heerst, maar ook door het feit dat stagiaires niet worden gezien als stagiaires maar als voltallige medewerkers. Dit resulteert erin dat je veel verantwoordelijkheden krijgt en je stage echt een uitdaging is!

Den Haag, of liever terug naar je roots?

In de 10 maanden dat ik hier in Den Haag woon, ben ik zeker van de stad gaan houden. Het is een levendige stad die veel te bieden heeft. De unieke combinatie van stad en strand is natuurlijk top maar ook de gezelligheid van de vele restaurantjes en cafés is iets wat de stad zo leuk maakt. Het internationale karakter dat Den Haag heeft is ook iets wat mij erg aanspreekt. Hoewel ik natuurlijk altijd verbonden zal blijven met mijn roots ben ik zeker wel van plan om nog in Den Haag te blijven plakken!

Wat is je meest memorabele ervaring?

Intern was er iets voorgevallen waarbij we met het hele team in korte tijd keihard moesten werken om iets op tijd af te krijgen. Het feit dat iedereen zo ‘dedicated’ was en zo samenwerkte was mooi om te zien! Deze manier van optreden en problemen oplossen met iedereen van je team zal ik altijd onthouden.

Wat ga je missen?

De afgelopen maanden heb ik fijne collega’s mogen ontmoeten en echt goed leren kennen, het werken met hen was super, dit ga ik het meest missen als ik hier weg ga. Het team is onder andere wat World Forum speciaal maakt, en het was top om bij dat team te horen!

 

UPDATE: Direct na zijn stage is Jannik geslaagd en werkt nu bij een ander mooi bedrijf! Wil je meer te weten komen over Jannik, volg hem op LinkedIn.