Overslaan en naar de inhoud gaan
Evenement locatie

Internationaal congrescentrum in Den Haag

World Forum The Hague: Hosting the World!
World Forum is een internationaal congrescentrum in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt de locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. Door de investeringen van ruim 28 miljoen de afgelopen jaren, is World Forum: Ready to host your event!

World Forum Flow
Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 35 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event en onze sfeervolle Atlantic zaal is de perfecte ruimte voor, bijvoorbeeld een geserveerd diner tot wel 1.200 couverts.

World Forum, ready to host your event!
World Forum is een compacte venue maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfect locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen!

World Forum, ready to host your event!
 

USP World Forum The Hague.png
 

Missie: "Verwachtingen overtreffen door te verbinden, verrijken en ontzorgen"

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrokkenheid / Passie
  • Ervaring / Beleving
  • Persoonlijk contact / Persoonlijke aandacht


Visie: 'World Forum The Hague wil de nummer één congreslocatie zijn in Nederland op het gebied van Safety & Security, Service en Education.’

Tijdens het organiseren en hosten van events werken we als organisatie altijd vanuit onze speerpunten: Safety & Security, Service en Education. We zijn voorloper op het gebied van Safety & Security, overtreffen verwachtingen met onze uitmuntende service en doen er alles aan om ten alle tijden onze kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

Safety & Security: ‘We are an expert in the area of safety and security’
Service: ‘We are distinguished in service
Education: ‘We are an educational institute’

 

KEY FOCUS AREAS_1.png


 


 

Organisatie
Nieuws
Meet our Team
Vacatures
Route & Bereikbaarheid
Downloads