Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum What's app

World Forum: Hosting the World met WhatsApp!

do, 06/01/2017 - 13:05

World Forum: Hosting the World met WhatsApp!

World Forum The Hague is de grootste event locatie in Den Haag met het grootste theater van Nederland. World Forum kan wel 5.000 bezoekers tegelijk hosten op een groot congres. Veel mensen, met vanzelfsprekend veel vragen, die zo snel en goed mogelijk beantwoord moeten worden zodat ze niets van het georganiseerde event missen. Om de service te verhogen en snelheid te vergroten is World Forum daarom per 1 juni 2017 gestart met de World Forum WhatsApp service.

Hoe werkt het?

Bezoekers aan World Forum The Hague kunnen de vragen stellen via WhatsApp. Voor, tijdens en na een event kan er gebruik worden gemaakt van de service. Men kan het WhatsApp contact toevoegen door de QR code te scannen en daarna kunnen de vragen worden gesteld via WhatsApp. Vragen kunnen snel en op een zelf gekozen moment worden gesteld zonder tijd vrij te hoeven maken om te bellen, men krijgt direct een snel en kundig antwoord.

Distinguished in Service

Volgens General Manager van World Forum Michiel Middendorf vergroot de WhatsApp mogelijkheid de service en speelt het in op de tegenwoordige trends. ‘We bieden een toegankelijke optie aan om snel vragen te stellen en direct een persoonlijk antwoord op maat te krijgen, daar ligt tegenwoordig de behoefte en als die behoefte wordt vervuld is ons doel behaald. World Forum The Hague heeft als speerpunt Service, dit betekent constant de verwachtingen overtreffen, hiermee kunnen we dat zeker bereiken.’

Facts

Wereldwijd is WhatsApp inmiddels het meest gebruikte sociale kanaal en naar verwachting neemt dit de komende tijd zeker niet af. Dagelijks zijn er gemiddeld 1 miljard gebruikers wereldwijd, bij elkaar versturen die gemiddeld 42 miljard berichten. Er is geen ander communicatiekanaal waar een grote groep gebruikers zo tevreden over is, gemiddeld geeft men WhatsApp een 8.2 door het persoonlijke contact, gemak en snelheid.

 

Als u de volgende QR code scant, kunt u direct met ons contact opnemen via WhatsApp of voeg het nummer direct toe: +31 6 53 65 31 60

QR Code World Forum The Hague_2.jpg


 

Neem voor meer informatie over dit nieuwsbericht contact op met: 
World Forum The Hague, Diana Weber +31 70 30 66 388 / diana.weber@worldforum.nl