Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum Den Haag veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint en eindigt de voorstelling?
Voor de tijden van de voorstellingen kunt u terecht bij onze theateragenda.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij World Forum?
U kunt de trein nemen naar Den Haag Centraal Station. Vanaf hier kunt u tram 1 nemen bij de tramhalte Centraal Station – Schedeldoekshaven, u neemt deze tram in de richting van Scheveningen Noorderstrand. U kunt dan uitstappen bij de tramhalte World Forum, vanaf hier is het nog circa 5 minuten lopen naar World Forum.

Ik loop met krukken/rollator/rolstoelgebruiker, kan ik zomaar de zaal binnen komen en wat doe ik dan met die krukken of rollator?
U kunt de zaal binnen komen met een rolstoel, krukken of een rollator. U kunt deze meenemen tot aan uw stoel en als u plaats heeft genomen wordt in samenspraak met een medewerker van World Forum een goede en veilige plaats voor uw rolstoel, krukken of rollator gezocht. Voor de rolstoelplaatsen moet contact worden opgenomen met de desbetreffende kaartverkoper.


Parkeren

Hoeveel kost het parkeren en is er genoeg plek om te parkeren?
World Forum Theater beschikt over een eigen parkeergarage met voldoende plaatsen voor de gasten van het theater. De kosten van het parkeren zijn € 3,75 per uur met een maximumtarief en dagkaart tarief van € 14,00. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Front Office van World Forum en bij de betaalautomaten in de parkeergarage zelf.

Hoe zit het met invalide parkeerkaarten?
In de parkeergarage bevinden zich 11 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren wanneer u in het bezit bent van een invalidenkaart. U kunt bij de Front Office van World Forum een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage krijgen.


Gevonden voorwerpen

Ik ben mijn jas/tas/sjaal/telefoon etc. vergeten/verloren, hoe kan ik deze terug krijgen?
U kunt contact met onze Front Office opnemen via het telefoonnummer: 070 306 63 66. Wij kunnen u dan vertellen of uw verloren voorwerp gevonden is. Als uw verloren voorwerp niet gevonden is noteren wij uw gegevens en nemen wij contact met u op als het voorwerp alsnog gevonden wordt. U kunt ook een mail sturen naar front.office@worldforum.nl


Kaartverkoop

Waar kan ik mijn kaartje kopen?
De kaartverkoop van de meeste voorstellingen lopen via www.eventim.nl maar de kaartverkoop van een aantal voorstellingen lopen via andere verkooppunten. Deze zijn per voorstelling te vinden in onze theaterkalender.

Ik heb via Groupon/ vakantieveilingen tickets voor een voorstelling gekocht? Waar kan ik mijn tickets ophalen?
Als u de tickets heeft besteld via Groupon of vakantieveilingen krijgt u de tickets via deze organisatie op uw e-mail. In enkele gevallen kunnen de tickets voor u geprint worden via onze theaterkassa een uur voor aanvang van de voorstelling.


Eten & drinken

Hoe werkt het als ik een reservering wil maken voor het theatermenu?
Als u een reservering wilt maken voor het theatermenu kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 070 306 63 66 of via het e-mailadres f&b@worldforum.nl. Het theatermenu vindt plaats in het Pangea restaurant en hier kunt u zich vanaf 17.30 uur aanmelden, het diner zal circa 18.00 uur starten. Let op: niet voor iedere show in World Forum is er een diner arrangement.

Hoe werkt het als ik een reservering wil maken voor het pauze-arrangement?
Als u een reservering wilt maken voor het pauze-arrangement kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 070 306 63 66 of via het e-mailadres f&b@worldforum.nl. Het pauze-arrangement vindt plaats in de pauze van de voorstelling. U kunt de voucher voor uw pauze-arrangement voorafgaand aan de voorstelling komen ophalen bij de receptie balie in de centrale hal. Let op: niet voor iedere show is er een pauze-arrangement.

Waar kan ik in de buurt van het theater iets eten voor of na de voorstelling?
Bekijk hier een aantal tips voor restaurants in de buurt van World Forum Theater.
Pastanini, www.pastanini.com
Brasserie Berlage, www.brasserieberlage.nl
Hudson, www.restauranthudson.nl
Da Enzo Marchese, www.da-enzo.nl
Mandarin Palace, www.mandarinpalace.nl