Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum Theater Paw Patrol Live!

Paw Patrol Live - De Grote Race

>

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live - De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Het verhaal
In ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?  

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat via De Nationale Theaterkassa.

vrijdag 9 augustus 2019 om 10.30 uur: Koop hier uw kaarten
vrijdag 9 augustus 2019 om 13.30 uur: Koop hier uw kaarten
vrijdag 9 augustus 2019 om 16:30 uur: Uitverkocht
zaterdag 10 augustus 2019 om 10.30 uur: Uitverkocht
zaterdag 10 augustus 2019 om 13.30 uur: Koop hier uw kaarten
zaterdag 10 augustus 2019 om 16:30 uur: Uitverkocht

Uitrijkaarten kosten €6 per stuk en zijn tot 1 uur na de show geldig.