Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum The Hague

La La Land in Concert (Geannuleerd)

Helaas is La La Land in Concert in World Forum Theater geannuleerd door onvoorziene omstandigheden. Iedereen die een ticket gekocht heeft is op de hoogte gesteld van de vervolgstappen via email.

“You can't just hear jazz, you have to see it”, zei Ryan Gosling in La La Land en dat is precies waar deze avond om draait.

Laat je onderdompelen in de wereld van de jazzmuziek bij La La Land in Concert en reis mee naar Los Angeles, de stad waar de romantische musicalfilm zich afspeelt. Terwijl een volledig symfonieorkest de Oscar bekroonde soundtrack van componist Justin Hurwitz live ten gehore brengt, wordt de film vertoond op een groot scherm.

Het wordt een nostalgische rit naar het gevoel van de Hollywood musicals van weleer. Of het nu komt door de dromerige celesta in 'Chinatown' of de weelderige, walsende snaren in 'Planetarium', componist Justin Hurwitz brengt het verhaal tot leven. De chemie tussen de hoofdrolspelers Emma Stone en Ryan Gosling spat van het scherm en maken het filmfeest compleet. Kijk voor meer informatie op de website

De film won in 2017 zeven Golden Globe Awards, vijf BAFTA Awards en zes Oscars. 

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Ze stonden op het hoofdpodium van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 vierde het Noordpool Orkest hun 10-jarig jubileum met de Love Actually in Concert shows. 

U kunt de kaarten hier bestellen.