Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum The Hague

Eten & Drinken

Ontspannen genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Dat kan in ons World Café! 
Ook kunt u voor tijdens de pauze een pauze arrangement reserveren en bij sommige voorstellingen bieden wij een theatermenu aan in ons restaurant. World Forum Theater hanteert pinnen als enige betaalmogelijkheid, wij zijn een cashless theater.

Pauze arrangement
Tijdens de pauze van onze voorstellingen kunt u genieten van een pauze arrangement. In de pauze is voor u een tafel gereserveerd. U krijgt een drankje naar keuze (fris, bier of wijn). Daarnaast krijgt u hierbij een plankje met diverse hapjes. Prijs: €9,95 per persoon.

Wilt u een reservering maken, kijk hiervoor dan bij de desbetreffende voorstelling in onze theater agenda, daar kunt u uw arrangement bestellen.

Theatermenu
Maak uw avond uit compleet met een heerlijk 3-gangen theatermenu voorafgaand aan de voorstelling inclusief drankjes. Bij een aantal voorstellingen biedt World Forum Theater dit theatermenu aan. Bekijk hier het theatermenu voor de voorstelling WE WILL ROCK YOU (€34,95). Boek hier dit menu.

WWRY ENG NEW_0.png


Restaurants in de buurt van World Forum Theater
Mocht er bij de theatervoorstelling die u bezoekt geen theatermenu geserveerd worden, hierbij een aantal tips voor goede restaurants in de directe omgeving van World Forum Theater:

 

Hudson-logo-zwart.png                       Logo Pastanini.png

Hudson, www.restauranthudson.nl                          Pastanini, www.pastanini.com

 

Brasserie Berlage Logo.png                         Comeonin Logo Winner.png

Brasserie Berlage, www.brasserieberlage.nl         Restaurant Comeonin, https://www.comeonin.nl/

 

Cashless Theater
World Forum Theater hanteert pinnen als enige betaalmogelijkheid, wij zijn een cashless theater.