Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum The Hague Event venue

Bestemming Den Haag

Congres, Theater en Evenementen in Den Haag, de stad leent zich hiervoor uitstekend. Het werk van de vele internationale organisaties en ondernemingen die er zijn gevestigd, brengt Den Haag vaak in het nieuws. Maar de stad heeft zoveel meer te bieden! Den Haag staat terecht bekend om zijn prestige, status en invloed. Hier worden belangrijke kwesties besproken, besluiten genomen en bondgenootschappen gesmeed. Als woonplaats van het Nederlandse Koninklijk Huis en zetel van het parlement, met tal van Nobelprijs-winnende organisaties en internationale ondernemingen, en als de tweede VN-stad, kan Den Haag een serieuze stad worden genoemd.

Den Haag, internationale stad van vrede en recht, is ook een toeristische trekpleister. World Forum bevindt zich in de internationale zone van Den Haag, nabij het strand en centrum. In de directe omgeving van World Forum is van alles te beleven. De Hofstad heeft prachtige zandstranden, promenades, bars, restaurants en een bruisend cultureel aanbod, waarin voor iedere bezoeker iets valt te ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het prachtige Mauritshuis, het Louwman Museum of het Gemeentemuseum. 

Van foodfestival tot eten in een sterrenrestaurant. Van een ritje in het reuzenrad tot het meisje met de Parel. Bezoek de website This is The Hague voor de leukste, actuele tips om van uw bezoek aan de Hofstad Den Haag een onvergetelijke ervaring te maken!

 Ontdek Den Haag
The Hague Convention Bureau