Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum The Hague

De Framework Convention on Tobacco Control (FCTC) kiest voor World Forum The Hague

Nederland werd eerder al gekozen als gastland voor de 9e Conference of Parties van de Framework Convention on Tobacco Control en de 2e Meeting of Parties van het Protocol to Elimi

World Forum The Hague

Meet World Forum The Hague at IBTM

Van 19 tot 21 november 2019 is World Forum The Hague aanwezig op IBTM Barcelona. Soraya Drost zal het World Forum team vertegenwoordigen. Je kan haar vinden bij stand E70 met GL events (GL events exploiteert een netwerk van 50 locaties in Frankrijk, Europa, Zuid-Amerika, Azië en Zuid-Afrika. Dit zijn congres- en exhibitiecentra, ontvangstlocaties, multifunctionele hallen etc.).
World Forum The Hague

World Forum The Hague gekozen locatie voor World Press Freedom Day Conferentie 2020

Van 22 tot 24 april 2020 vindt de World Press Freedom Day Conferentie in Nederland plaats. De conferentie wordt gehouden in World Forum The Hague (Den Haag), in de internationale stad van Vrede & Recht.
World Forum The Hague

Klimaat neutrale ‘Fresh Air Zone’ geopend in de Internationale Zone van Den Haag

Den Haag – Maandag 28 oktober heeft Robert van Asten (Wethouder Mobiliteit, Cultuur en Strategie) samen met Maarten Schurink (secretaris generaal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken) en Liesbeth van Tongeren (Wethouder Duurzaamheid en Energietransitie) de nieuwste aanwinst van het duurzaamheidsbeleid van Den Haag onthuld: de ‘Fresh Air Zone’ bij World Forum The Hague, ofwel de groene luifel.
World Forum The Hague

Mondiaal seminar over vliegveiligheid strijkt neer in World Forum The Hague

World Forum in Den Haag vormt dit jaar de locatie voor ISASI 2019, het mondiale seminar over vliegveiligheid. Het door de International Society of Air Safety Investigators georganiseerde evenement heeft als thema “Future Safety: has the past become irrelevant?”.
the road to imex

World Forum The Hague fietst meer dan 500 kilometer voor een veiligere en vitalere wereld

Meer dan 500 kilometer fietsen van World Forum The Hague naar IMEX 2019 in Frankfurt: vijf World Forum teamleden gaan de uitdaging aan en maken van 13 t/m 21 mei deze tocht. Samen zetten zij zich in voor War Child, goede doel dat zij al jaren steunen. Centraal staat teamwork, vitaliteit en werken aan een veiligere wereld vanuit de stad van vrede & recht. Voor het eerst, sinds de oprichting van IMEX, zal een tour van dit formaat worden gemaakt voor het goede doel.
GES2019

Internationale ondernemerstop GES 2019

Samen met de Verenigde Staten organiseert Nederland op 4 en 5 juni 2019 de Global Entrepreneurship Summit (GES). Tijdens deze top komen zo’n 2.000 ondernemers, investeerders, beleidsmakers en andere deelnemers uit de hele wereld bij elkaar in het World Forum in Den Haag.
the road to imex

Support our road to IMEX

Van 13 tot 21 mei 2019 fietsen wij met een dedicated team ruim 500 kilometer van World Forum The Hague naar de IMEX in Frankfurt. In het kader van vitaliteit, een unieke teamprestatie, onze wereldwijde positionering als fietsland en onze (inter)nationale positie van congreslocatie in de stad van Vrede & Recht. Dit doen wij voor onze Business Friend Warchild, het goede doel dat wij een warm hart toedragen en waarmee wij samen willen bouwen aan een veilige wereld voor iedereen.

Lancering unieke foodconcepten ‘Vitaliteit tijdens congressen’ op R.evolution of events in World Forum The Hague

De officiële lancering van het programma ‘Vitaliteit op congressen’ heeft op 14 maart plaatsgevonden tijdens R.evolution of events in World Forum The Hague. De speciale vitale menu’s zijn samengesteld door drs. Richard de Leth, Maître Frederic en World Forum The Hague.

World Forum The Hague brengt jazz terug ‘in the building’

Op 16 maart 2019 gaat er iets speciaals gebeuren! Er zal weer jazz door World Forum The Hague klinken. Er zullen in de grote zaal (King Willem-Alexander), in de Atlantic en op diverse andere plekken in World Forum jazz optredens zijn ter ere van het vijftig jarig bestaan van de Haagse congreslocatie.

World Forum The Hague en Omniversum samen terug in de tijd

Op 16 maart 2019 staat er iets moois te gebeuren in de Internationale Zone van Den Haag. Omniversum en World ForumThe Hague bundelen de krachten en nemen de bezoekers mee op een mooie dag vol muziek en film.

Expositie 50 Jaar World Forum The Hague – “Elke m2 een emotie” geopend door burgemeester Pauline Krikke

Op 21 februari heeft burgemeester Pauline Krikke officieel de expositie “Elke m2 een emotie’’ geopend aan de Lange Vijverberg in Den Haag. Zij deed dit gezamenlijk met een aantal van de geportretteerden van de expositie, het team van World Forum The Hague en diverse genodigden. Deze unieke tentoonstelling is onderdeel van het vijftigjarige bestaan van World Forum.
World Forum The Hague Duncan Wardle

Duncan Wardle, voormalig Head of Innovation & Creativity Disney, spreekt tijdens R.evolution of events voor het eerst in Nederland

Duncan Wardle is de laatste toevoeging aan de line-up van het nieuwe evenement R.evolution of events op 14 maart 2019 in World Forum The Hague. Duncan Wardle, voormalig Head of Innovation & Creativity van Disney, spreekt tijdens dit evenement voor het eerst in Nederland.
MPI EMEC Changing the Game

MPI Netherlands Chapter to host European Meetings and Events Conference in The Hague

The Hague will be welcoming European Meetings and Events Conference (EMEC19) from 9-12 February 2019 at World Forum The Hague and several other locations. This international conference, organised by Meetings Professionals International (MPI) Netherlands Chapter, offers a unique learning experience rather than yet another conference.
IAPCO EDGE World Forum The Hague

Unieke presentaties en sensationele vegan smaakcombinaties tijdens diner IAPCO EDGE in World Forum The Hague

Van 23 januari tot en met 25 januari 2019 vindt in Den Haag IAPCO EDGE The Hague plaats, georganiseerd door IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers). Het congres heeft diverse interessante sprekers, waaronder IAPCO president Mathias Posch, Pieter Jansen (CEO bij Cybersprint) en Michiel Middendorf (General Manager World Forum). Het driedaagse programma bestaat verder uit sessies over onder andere (Cyber) Security Awareness en day to day conference business als bidding, marketing, etc.