Overslaan en naar de inhoud gaan
IBTM

World Forum The Hague @ IBTM

World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt deze locatie exclusiviteit

Groen op weg: World Forum The Hague kiest Kona

World Forum mag de weg op met een van de eerste en splinternieuwe 100% elektrische Hyundai Kona Electric. De afgeleverde Kona stond op de boot met Kona Electric’s welke zijn binnengekomen in Nederland via de haven van Rotterdam.

Logo GES 2019

Internationale top voor ondernemers GES 2019 in Nederland

Nederland bruist in de eerste week van juni 2019 van ondernemerschap en innovatie. Samen met de Verenigde Staten van Amerika organiseert ons land op 4 en 5 juni de negende editie van de Global Entrepreneurship Summit (GES). Tijdens de GES komen zo’n 2.000 ondernemers, investeerders en andere participanten vanuit de hele wereld bij elkaar in het Haagse World Forum. Doel is het bevorderen van internationaal ondernemerschap, waarbij gelijktijdig een bijdrage wordt geleverd aan de oplossing van concrete internationale maatschappelijke vraagstukken.
World Lung Health 2018

Schone lucht tijdens The 49th Union World Conference on Lung Health in World Forum The Hague

DEN HAAG - Van 24 t/m 27 oktober is World Forum The Hague het toneel voor The 49th Union World Conference on Lung Health, dat zich richt op de bestrijding van longziekten, luchtvervuiling en anti-rookbeleid. Zo’n 4.000 experts uit meer dan 125 landen komen naar Den Haag. De conferentie wordt bijgewoond door onder andere Prinses Akishino van Japan en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet.
One Young World The Hague

Honderden jonge leiders in spe komen samen in World Forum The Hague

Tijdens het internationale congres One Young World, dat van 17 t/m 20 oktober 2018 plaatsvindt in Den Haag, komen ruim 1.800 jonge talenten uit meer dan 190 landen naar Den Haag om te bouwen aan een betere, rechtvaardige en veilige wereld. Samen zoeken zij naar oplossingen voor mondiale problemen die juist hun generatie treffen.
Vijftig Jaar World Forum

50 jaar World Forum The Hague op Haags UIT Festival

Op zondag 2 september 2018 staat World Forum The Hague wederom op het Haagse UIT Festival in Den Haag. Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor het congresgebouw en theater. Op 16 maart 2019 viert World Forum haar 50 jarig bestaan. Tientallen jaren aan top producties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie. Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019 voor de stad Den Haag en wordt gelanceerd op het UIT Festival.
R.evolution of Events

R.evolution of Events

World Forum The Hague organiseert op 14.03.2019 (14.00-17.00) een inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, eventgoeroes en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven.
World Forum The Hague

Nieuwe unieke mix bij World Forum The Hague van vitaliteit, zilte zeelucht, positieve energie en goede voeding.

Per mei 2018 introduceert World Forum The Hague hét vitaliteitsprogramma voor congressen in Nederland. Het doel is om congresbezoekers van het Haagse World Forum de gezonde levensstijl voort te laten zetten tijdens een congres, of om er juist hier mee van start te gaan.
World Forum The Hague

World Forum The Hague, op weg naar IMEX 2018

Ons team van World Forum The Hague zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op IMEX 2018! Meet our Sales Managers en General Manager.
World Forum The Hague

ICT&Health World Conference in World Forum The Hague

In navolging van de nationale e-healthweek vindt op 22 juni de jaarlijks terugkerende ICT&health World Conference plaats in World Forum The Hague. De conferentie verwelkomt naar verwachting ruim 1500 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg.
The Hague

Den Haag versterkt haar positie als MICE-bestemming

De economische resultaten van 2017 laten zien dat de populariteit van Den Haag als MICE-bestemming toeneemt, zo blijkt uit een rapport van The Hague Convention Bureau (THCB). In het rapport presenteert THCB haar middellange en lange termijn strategie om van Den Haag de tweede congresstad van Nederland te maken. De organisatie bouwt hiermee voort op eerder behaalde successen in de internationale congresmarkt. 
Stop TBC World Forum

Haagse bezienswaardigheden lichten op voor Wereld Stop Tuberculose Dag

Afgelopen weekend verlichtte Den Haag haar kenmerkende gebouwen in het rood om aandacht te vragen voor de strijd tegen Tuberculose (TB), als deel van een wereldwijd initiatief dat jaarlijks op 24 maart plaatsvindt. Wereld Stop Tuberculose Dag is een samenwerking tussen het Stop TB Partnership en de World Health Organisation (WHO).
Brexit Event World forum

Het aftellen is begonnen. Nog een jaar tot de Brexit.

Het aftellen is nu echt begonnen. Op 29 maart aanstaande is het exact één jaar voor het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt. Om te zorgen dat bedrijven starten met hun voorbereidingen en om praktische tips te geven organiseert de NBCC in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW en MKB-Nederland een speciaal NBCC Brexit Forum Event. Pers is van harte uitgenodigd bij dit evenement aanwezig te zijn.
World Forum Vijftig Jaar

Vijftig Jaar Nederlands Congresgebouw-World Forum 1969-2019

Exact 49 jaar geleden opende het Nederlands Congresgebouw in het bijzijn van Prins Bernhard, op 14 maart 1969. Paul van Vliet zong hier: Toute La Haye est là in het fonkelnieuwe Congresgebouw. Vanaf vandaag gaan wij een jaar lang vieren dat wij op 14 maart 2019 vijftig jaar zullen bestaan.
De Koekfabriek en World Forum The Hague

Overeenkomst tussen De Koekfabriek en World Forum The Hague is de eerste stap naar het openen van een Haagse vestiging

De Koekfabriek en World Forum The Hague zijn een samenwerking aan gegaan. Vanaf nu worden de koekjes bij World Forum The Hague gemaakt door De Koekfabriek. Koek van De Koekfabriek is niet alleen vers en overheerlijk, maar ook nog eens sociaal. De koek wordt namelijk gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.