Overslaan en naar de inhoud gaan

Layer123 bevestigt tweejarige contractverlenging bij World Forum The Hague voor het SDN NFV World Congress

vr, 11/10/2017 - 10:35

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 zullen in oktober 2018 en 2019 opnieuw zo’n 2.000 executives in World Forum The Hague deelnemen aan de grootste en belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de netwerk transformatie industrie.

Het eerste wereldwijde SDN-congres vond plaats in het voorjaar van 2012 en inmiddels geldt het SDN NFV World Congress binnen de branche als het meest vooraanstaande debatforum en dé etalage voor de snelgroeiende en zeer invloedrijke Software-Defined Networking- en Network Functions Virtualisation-sectoren. Het evenement brengt 2.000 executives bijeen in Den Haag, waaronder beleidsmakers, leiders en senior management, die samenkomen voor ontmoetingen, inspiratie en het uitwisselen van kennis.

De ICT-, technologie- en telecomsector in Den Haag wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veel mondiale en lokale bedrijven, onderzoeksinstituten, onderwijsinstellingen, kleine en middelgrote firma’s en toeleveranciers die in deze branche actief zijn. Mondiale en regionale hoofdkantoren van diverse klinkende namen uit de sector worden in de regio bijgestaan door een dynamische verscheidenheid aan ondersteunende dienstverleners.

World Forum The Hague is een fantastische thuisplek voor de conferentie. Dankzij de recente investeringen, waaronder een gloednieuwe expositieruimte, biedt World Forum een geweldige etalage voor de laatste technologieën, nieuwe productlanceringen en sectordiensten vanuit de gehele wereld. “Wij zijn ontzettend trots dat World Forum The Hague wederom het SDN NFW World Congress in 2018 en 2019 mag hosten. De Haagse telecomsector is een van de belangrijkste bedrijvenclusters in de stad. Het is geweldig om te zien hoe de uitstekende lokale expertise en kennis op dit gebied een prachtige gemeenschap in Den Haag creëert voor conferenties over dit onderwerp”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.
 

Layer123
Layer123 is van de nieuwe generatie van zakelijke informatie en netwerkdiensten aanbieders. Het bedrijf is gespecialiseerd in het mogelijk maken van kennisuitwisseling tussen netwerkstrategieprofessionals. www.layer123.com

World Forum The Hague
World Forum The Hague (www.worldforum.nl) is een full-service congreslocatie in Den Haag in de Internationale zone van de stad. World Forum kreeg bij de C&IT Awards 2017 de titel “Best Overseas Conference Venue”.

GL events
World Forum The Hague wordt gemanaged door GL events (
www.gl-events.com), een Frans bedrijf dat ruim 40 congres- en evenementenlocaties wereldwijd exploiteert. Het bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft haar sporen verdiend in de internationale congreswereld, zowel in de organisatie van grootschalige evenementen als het managen van tentoonstelling- en congrescentra.