Overslaan en naar de inhoud gaan
  • The King Willem-Alexander, The Largest auditorium of The Netherlands

  • The King Willem-Alexander, The Largest auditorium of The Netherlands

  • The Atrium of World Forum is connecting all areas!

News

Support our road to IMEX

Van 13 tot 20 mei 2019 fietsen wij met een dedicated team ruim 500 kilometer van World Forum The Hague naar de IMEX in Frankfurt. In het kader van vitaliteit, een unieke teamprestatie, onze wereldwijde positionering als fietsland en onze (inter)nationale positie van congreslocatie in de stad van Vrede & Recht. Dit doen wij voor onze Business Friend Warchild, het goede doel dat wij een warm hart toedragen en waarmee wij samen willen bouwen aan een veilige wereld voor iedereen.

Lancering unieke foodconcepten ‘Vitaliteit tijdens congressen’ op R.evolution of events in World Forum The Hague

De officiële lancering van het programma ‘Vitaliteit op congressen’ heeft op 14 maart plaatsgevonden tijdens R.evolution of events in World Forum The Hague. De speciale vitale menu’s zijn samengesteld door drs. Richard de Leth, Maître Frederic en World Forum The Hague.

World Forum The Hague brengt jazz terug ‘in the building’

Op 16 maart 2019 gaat er iets speciaals gebeuren! Er zal weer jazz door World Forum The Hague klinken. Er zullen in de grote zaal (King Willem-Alexander), in de Atlantic en op diverse andere plekken in World Forum jazz optredens zijn ter ere van het vijftig jarig bestaan van de Haagse congreslocatie.

 

Theater Calendar

The Hollies

The Hollies

World Forum Theater
The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution.
ABBA Gold

ABBA Gold - The Concert Show

World Forum Theater
Having the time of your life!!! Een spectaculaire show vol onvergetelijke songs van een van de meest succesvolle bands ter wereld. Na optredens in meer dan twintig landen komt de fantastische ABBA groep weer naar World Forum!
A Symphonic Tribute to Pink Floyd

A Symphonic tribute to Pink Floyd – for War Child

World Forum Theater
Op 15 juni 2019 gaat het dak er weer af; ‘The Pink Floyd Sound’ geeft samen met ‘The Hague Youth Symphony Orchestra’ en 'Popkoor Prestige Pro' een uniek Symphonic Tribute Concert in World Forum The Hague. Net als bij het Symphonic Tribute Concert in 2016, is 10% van de omzet - vóór aftrek van de kosten - bestemd voor War Child. In 2016 heeft dit ruim € 6.000 opgeleverd.