Overslaan en naar de inhoud gaan
 • World Forum The Hague

  World Forum The Hague, Hosting the World!

 • The Atrium of World Forum is connecting all areas!

 • World Forum The Hague

  The King Willem-Alexander, the largest auditorium of The Netherlands

 • World Forum The Hague
 • World Forum The Hague

  World Forum The Hague, Hosting the World!

 • World Forum The Hague

News

World Forum The Hague

Mondiaal seminar over vliegveiligheid strijkt neer in World Forum The Hague

World Forum in Den Haag vormt dit jaar de locatie voor ISASI 2019, het mondiale seminar over vliegveiligheid. Het door de International Society of Air Safety Investigators georganiseerde evenement heeft als thema “Future Safety: has the past become irrelevant?”.
the road to imex

World Forum The Hague fietst meer dan 500 kilometer voor een veiligere en vitalere wereld

Meer dan 500 kilometer fietsen van World Forum The Hague naar IMEX 2019 in Frankfurt: vijf World Forum teamleden gaan de uitdaging aan en maken van 13 t/m 21 mei deze tocht. Samen zetten zij zich in voor War Child, goede doel dat zij al jaren steunen. Centraal staat teamwork, vitaliteit en werken aan een veiligere wereld vanuit de stad van vrede & recht. Voor het eerst, sinds de oprichting van IMEX, zal een tour van dit formaat worden gemaakt voor het goede doel.
GES2019

Internationale ondernemerstop GES 2019

Samen met de Verenigde Staten organiseert Nederland op 4 en 5 juni 2019 de Global Entrepreneurship Summit (GES). Tijdens deze top komen zo’n 2.000 ondernemers, investeerders, beleidsmakers en andere deelnemers uit de hele wereld bij elkaar in het World Forum in Den Haag.

 

Theater Calendar

Hier is de Mol!

Hier is de Mol!

World Forum Theater
Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4u ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Johnny gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van zijn neefje Julian, met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.
World Forum The Hague

Roué Verveer – Verveer Tori

World Forum The Hague
Jawel! Jawel! Roué Verveer is terug met een gloednieuwe Surinaams gesproken stand-up comedy show! Na het immense succes van Typisch Surinaams en Tjar a Lobi kan een derde show natuurlijk niet uitblijven. Nu komt Roué met Verveer Tori naar Den Haag. Deze show wilt u niet missen! Hij heeft namelijk héél veel met u te delen... 

Carl Orff's Carmina Burana

World Forum Theater
Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor de grootste uitvoering van de ‘Carmina Burana’ aller tijden. Meer dan 130 musici voeren het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit tijdens een exclusieve concertreeks in Nederland.. De serie is een vervolg op de volledig uitverkochte tournee van 2017. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ - tot de meest populaire muziekstukken ter wereld.