Overslaan en naar de inhoud gaan
  • World Forum The Hague

    World Forum The Hague, event venue located in the city of The Hague

  • Largest auditorium of The Netherlands

    Largest auditorium of The Netherlands

  • The Atrium of World Forum is connecting all areas!

News

R.evolution of Events

R.evolution of Events

World Forum The Hague organiseert op 14.03.2019 (14.00-17.00) een inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, eventgoeroes en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven.
World Forum The Hague

Nieuwe unieke mix bij World Forum The Hague van vitaliteit, zilte zeelucht, positieve energie en goede voeding.

Per mei 2018 introduceert World Forum The Hague hét vitaliteitsprogramma voor congressen in Nederland. Het doel is om congresbezoekers van het Haagse World Forum de gezonde levensstijl voort te laten zetten tijdens een congres, of om er juist hier mee van start te gaan.
World Forum The Hague

World Forum The Hague, op weg naar IMEX 2018

Ons team van World Forum The Hague zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op IMEX 2018! Meet our Sales Managers en General Manager.

 

Theater Calendar

Jubin Nautiyal

Jubin Nautiyal

World Forum Theater
De Indiase superster Jubin Nautiyal komt met band naar Den Haag! Zijn meest recente album "Humnava mere" is binnen een paar weken met 50 miljoen views bekeken.
World Forum Theater Smurfen

Smurfen de Musical

World Forum Theater
Smurfen de Musical is over de hele wereld lovend ontvangen, maar nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. In oktober 2018 is het eindelijk zo ver: voor 1 maand komt de internationale productie naar Nederland en België.
The Star Wars Symhonic

The Star Wars Symphonic

World Forum Theater
Meer dan 150 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars films.