Skip to main content

World Forum The Hague en Omniversum samen terug in de tijd

Thu 07/03/2019 - 15:15

Op 16 maart 2019 staat er iets moois te gebeuren in de Internationale Zone van Den Haag. Omniversum en World ForumThe Hague bundelen de krachten en nemen de bezoekers mee op een mooie dag vol muziek en film.

World Forum The Hague organiseert Festival TIJD op 16 maart 2019 ter ere van het 50 jarig jubileum. Van 12.00 -17.00 is er een groots evenement voor de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met dit iconische gebouw. Deze dag zal er een muziekshow zijn met onder andere Paul van Vliet, Tim Akkerman en De Règâhs. Daarnaast is er een doorlopend programma met onder andere Jazz in the Building. Kaarten voor het festival zijn via Eventim te koop voor 6 euro.

Sinds de opening van Omniversum in 1984 werken zowel Omniversum als het Nederlands Congresgebouw al samen. Nog voordat Omniversum werd gebouwd hadden zij hun kantoorruimte al in de toren van het Congresgebouw. Nog steeds naast elkaar in wat nu de Haagse Internationale Zone wordt genoemd, versterken de twee bedrijven elkaar.

De 'prijs van toen’
Omniversum en World Forum bundelen op 16 maart hun krachten om een complete beleving te geven aan de bezoekers van Festival TIJD. Voor of na uw bezoek aan Festival TIJD kunt u een film kijken in Omniversum tegen de ‘prijs van toen.’ In 1984 was dit 12 gulden 50.

Voor de speciale prijs van 6 euro 65 kunnen bezoekers van Festival TIJD op 16 maart een filmpje pakken in Omniversum. De actie is alleen voor bezoekers van Festival TIJD, bewaar uw ticket dus goed. Deze actie is allleen geldig op zaterdag 16 maart 2019. Op vertoon van een Festival TIJD ticket ontvangt u in Omniversum de korting.

Omniversum is verreweg het grootste filmtheater van Nederland. Al meer dan 30 jaar worden bezoekers ondergedompeld in een unieke kijk- en luisterervaring. De enorme koepel gecombineerd met uitzonderlijk geluid en de buitengewone beelden bieden een indringende belevenis.