Overslaan en naar de inhoud gaan

News

Layer123 bevestigt tweejarige contractverlenging bij World Forum The Hague voor het SDN NFV World Congress

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 zullen in oktober 2018 en 2019 opnieuw zo’n 2.000 executives in World Forum The Hague deelnemen aan de grootste en belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de netwerk transformatie industrie.
The Hague

20th World Federation For Hospital Sterilization Sciences congres 2019 vindt plaats in Den Haag

Tijdens het World Federation For Hospital Sterilization Sciences (WFHSS) congres in Bonn is bekendgemaakt dat het evenement in 2019 in Den Haag plaats zal vinden. Het internationale congres wordt bezocht door ruim 1200 specialisten op het gebied van sterilisatie medische hulpmiddelen en vindt plaats in World Forum The Hague.

Goed personeel is goud waard!

Als ondernemer heeft u de ideale omstandigheden gecreëerd, zodat uw team goed kan presteren! Wat is er dan mooier om na het bereiken van uw doelen de waardering voor uw medewerkers te vertalen in ‘een avondje uit’? Verras uw team met één van de arrangementen.

Theater Calendar

World Forum The Hague Theater Hans Klok

Hans Klok - House of Horror

Den Haag
In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen.
World Forum The Hague Theater West Side Story

West Side Story

Den Haag
>
Zestig jaar na de wereldpremière keert de klassieke Broadway musical West Side Story voor slechts vier weken terug naar Nederland. Vanaf de eerste noot tot de laatste adem is West Side Story wereldwijd een van de meest geliefde musicals en een van de grootste liefdesverhalen aller tijden.

Danceperados of Ireland

Danceperados of Ireland
>
A magical Irish journey! Beleef de magie van Ierland tijdens deze unieke Ierse dans en muziekshow die compleet live wordt opgevoerd. De ‘Danceperados of Ireland’ nemen u tijdens deze show vol uitbundige muziek en dans, terug naar de oorsprong van de Ierse stepdance die miljoenen mensen heeft geïnspireerd en Ierland en haar cultuur wereldwijd in de schijnwerpers heeft gezet.

Virtual Tour World Forum

 

 

USP World Forum The Hague.png

 

 

 

KEY FOCUS AREAS_1.png

            

Banner Website West Side Story ENG.png