Overslaan en naar de inhoud gaan

News

Den Haag wint twee C&IT Awards voor beste zakelijke destinatie en beste congrescentrum

Den Haag heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept als zakelijke bestemming. World Forum The Hague mocht de titel Best Overseas Conference Venue in ontvangst nemen, en Den Haag werd in combinatie met Rotterdam voor het tweede jaar op rij gekroond tot Best Short-Haul Event Destination.

Wereldconferentie bestrijding tbc en longziekten volgend jaar naar Den Haag

Vandaag kondigde demissionair minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan dat in 2018 de Union World Conference on Lung Health in Nederland wordt gehouden. Deze jaarlijkse wereldconferentie richt zich op tbc-bestrijding en andere longziekten zoals astma en longontsteking, luchtvervuiling en anti-rookbeleid.
Thw Hague Awards

The Hague & Partners stimuleert Haagse economie en werkgelegenheid

The Hague & Partners: onder deze noemer bundelen Den Haag Marketing, The Hague Convention Bureau en de WestHolland Foreign Investment Agency vanaf vandaag hun krachten. Wethouder Karsten Klein lanceerde de koepelstichting tijdens een feestelijk event.

Theater Calendar

World Forum The Hague Theater Swan Lake

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Den Haag
>
Het wordt zeker het balletfeest van 2017. Na een succesvolle, korte tournee vorig jaar, zal Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld dit jaar opnieuw zijn vleugels uitslaan in ons land.

Jeffrey Iqbal - Live in Concert

The Hague
Jeffrey Iqbal is de rising star uit de VS die door zijn veelzijdige talent op jonge leeftijd al de eer heeft gehad om met de grote namen uit de Bollywood-muziekindustrie te werken.

Don KosakenChor Russland

World Forum Theater
Het Don KosakenChor Russland bestaat uit 24 professionele zangers en is op internationale concertpodia een graag geziene gast. Met de gezangen van de Russisch-orthodoxe kerk en hun Slavische volksliederen symboliseren ze voor miljoenen mensen het oude Rusland.

Virtual Tour World Forum

 

 

USP World Forum The Hague.png

 

 

KEY FOCUS AREAS_1.png